Registru Fose Septice

Home / Registru Fose Septice

Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate

Stimați cetățeni

Conform Hotărârii nr. 714 din 26 mai 2022 privind aprobarea criteriilor pentru autorizarea, construcția, înscrierea/înregistrarea, controlul, exploatarea și întreținerea sistemelor individuale adecvate de colectare și epurare a apelor uzate, persoanele fizice și juridice, proprietari a spațiilor conectate la un sistem individual adecvat de epurare au obligația de a se înscrie în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate al Primariei Terebesti în termen de 120 de zile de la conectarea incintei la sistemul de colectare și/sau epurare a apelor uzate.

Obligația înregistrării revine și proprietarilor de sisteme individuale adecvate construite înainte de intrarea în vigoare a HG714/2022. Nerespectarea de către persoanele fizice și juridice a dispozițiilor art. 11 alin. (1) și (2) și art. 15 alin. (2) din HG714/2022, constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 5.000 de lei la 10.000 de lei.

Înscrierea în registru se face fie prin completarea formularului de mai jos, fie prin prezentarea la Secretariatul Primăriei Comunei Terebesti unde veți primi sprijin pentru a completa înscrierea în Registru.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.